Yoniheaven is een beschermd copyright en BOIP- geregistreerd merk en handelsnaam van Anna  Spohr, levend als vrij en onafhankelijk wezen in USCC Gaia.

 

 

Adresgegevens:

yoniheaven
Groeneweg 14
1861PH Bergen

meditatie-kussen speciaal voor vrouwen, gevuld met boekweit-kaft met een klein kussen erin, gevuld met een natuurlijke warmtedrager bv.kersenpitten, dat apart opgewarmd kan worden. Kussen kan makkelijk in ieders huishouding opgewarmd worden. Je ontvangt bij je bestelling 1 binnenzak gevuld met a) kersenpitten of b) druivenpitten of c) raapzaad en een uitgebreide handleiding. Alle gebruikte stoffen zijn 100% katoen. Uitgebreide handgetekende gebruiksaanwijzing zit bij het product.

Het product wordt handgemaakt in NL.

5 e van de prijs gaan naar het fonds voor de vrouwen van city of joy in Congo

Als je een kussen koopt ontvang je een korting van 10e op een vrouwencirkel, die Anna door het hele land geeft.

38 x 16 hoog.

gevuld met boekweit-kaft met een klein kussen erin, gevuld met een natuurlijke warmtedrager bv.kersenpitten, dat apart opgewarmd kan worden.

komt in de kleur donker pink, of helemaal pink of alleen de bovenkant met zijkant apricot, allebei met oranje in het midden.

Yoni-olie

€ 9,95

Yoni-olie

€ 9,95

Olie voor de algehele verzorging van de Yoni. Ook om het perineum voor te bereiden op de geboorte en te verzorgen na de geboorte. Samengesteld door holistisch verloskundige Marieke Verschelling.

Werkt verzachtend, verzorgend en helend.

Ingredienten:Johannesolie, Calendulaolie, Amandelolie

Bij de bestelling van je Yonikussen zit al 1 zakje gevuld met een natuurlijke warmtedrager naar keuze erbij. Bestel hier een extra zakje. Dit kan fijn zijn om bij je meditatie op een ander lichaamsdeel te laten rusten, bv. je stuit of je hart.

jij hebt de keuze uit:

Raapzaad: hoog vetgehalte en al eeuwen gebruikt als warmtedrager  en als therapeuticum bij rheuma, arthrose etc.

Kersenpitten: geven een fijne geur af bij verwarming. Meest bekende warmtedrager.

Druivenpitten:zijn goeie warmte- als ook kou-drager. Vormen zich soepel om het lichaam door hun kleine, ronde vorm, net als raapzaad.

The full gigantic moon of April,  which symbolizes fertility, seed planting, creation and a new beginning…tijdens de volle maan en het paasweekend… 7 t/m 14 april 2020. A journey to reclaim your devine femininity!


We invite you to this special 8 days Sacred Feminine Tour in Herzegovina with our beautiful guide and goddess, Alenka, who will lead you through your divine feminine energies, with the 5 elements of the feminine body, with pechoti gland method, many exercises to discover your own power and reclaim what is yours to begin with. All this you will experience on the most Sacred Feminine places from Herzegovina.
=> Visit and discover sacred places of ancient civilisations
=> Join meditations and Belly Breathing
=> Discover your own feminine qualities and abilities
=> Enjoy a journey with like-minded women – because sharing is caring!

All hotel nights based on shared room.
– An extensive breakfast every morning.
– Welcome dinner on the day of arrival in a special magical location
– Entrance fees, excursions and guides at powerful places
– Transport Excursions to sacred places, energy points, waterfalls and sights.
– Personal guidance for spiritual and intuitive development in the feminine energy by Alenka Henigman
– All facilities, transportation on site, mediation and translations in the relevant country

* The above price is based on 2 people per room. Surcharge if staying in a single room is desired € 19.50 per night.

send an email for more information to anna@do-mind.nl

Deze waterfles van Nature Design is een alternatief voor de gewone plastic waterflesjes waarvan bekend is dat ze in bepaalde omstandigheden giftige stoffen afgeven en het milieu belasten.

Yoniheaven zet zich in voor een plastic-vrije oceaan en aarde.

Materiaal: Het houten dopje is gemaakt van beukenhout en FSC gecertificeerd. Het binnendopje is gemaakt van hout Bio Massa, natuurlijke harsen en was, zetmeel, cellulose, natuurlijke oliën. De rubberband is gemaakt van rubber, verkregen uit rubberbomen.

Deze witte yoga broek heeft aan één zijde fijn hand beschilderde chakra's. Elk van de zeven chakra toont details in hun oorspronkelijke Sanskriet symbolen en kleuren. Deze yoga broek kan gewassen worden in de wasmachine en is erg duurzaam. 


Materiaal:
Katoen 95%
Lycra 5%

Hand geschilderde chakra's en Om symbool 

Deze levende blauwe/paarse lotus yoga broek is niet alleen trendy, maar ook zeer comfortabel. Met een extra stuk band die u kunt omslaan bij de heupen, creëert u indien gewenst een hoge taille. De zorgvuldig met de hand beschilderde lotus prints zijn ontworpen in drie maten. Prachtig van kleur. Indien u extra band bij de heupen omslaat komt er een prachtige lotus tevoorschijn aan de voorkant. De ongewone dubbelzijdige lotus op de knie zorgt voor een mooi gebalanceerd effect.


Materiaal:
Katoen 95%
Lycra 5%

hand beschilderd