Yoniheaven is een beschermd copyright en BOIP- geregistreerd merk en handelsnaam van Anna  Spohr, levend als vrij en onafhankelijk wezen in USCC Gaia.

 

 

Adresgegevens:

yoniheaven
Groeneweg 14
1861PH Bergen

meditatie-kussen speciaal voor vrouwen, gevuld met boekweit-kaft met een klein kussen erin, gevuld met een natuurlijke warmtedrager bv.kersenpitten, dat apart opgewarmd kan worden. Kussen kan makkelijk in ieders huishouding opgewarmd worden. Je ontvangt bij je bestelling 1 binnenzak gevuld met a) kersenpitten of b) druivenpitten en een uitgebreide handleiding. Alle gebruikte stoffen zijn 100% katoen. Uitgebreide handgetekende gebruiksaanwijzing zit bij het product.

Het product wordt handgemaakt in NL.

5 e van de prijs gaan naar het fonds voor de vrouwen van city of joy in Congo

Als je een kussen koopt ontvang je een korting van 10e op een vrouwencirkel, die Anna door het hele land geeft.

38 x 16 hoog.

gevuld met boekweit-kaft met een klein kussen erin, gevuld met een natuurlijke warmtedrager bv.kersenpitten, dat apart opgewarmd kan worden.

komt ook in de kleur donker pars en donker pink, allebei met oranje in het midden.

Yoni-olie

€ 9,95

Yoni-olie

€ 9,95

Olie voor de algehele verzorging van de Yoni. Ook om het perineum voor te bereiden op de geboorte en te verzorgen na de geboorte. Samengesteld door holistisch verloskundige Marieke Verschelling.

Werkt verzachtend, verzorgend en helend.

Ingredienten:Johannesolie, Calendulaolie, Amandelolie

Deze waterfles van Nature Design is een alternatief voor de gewone plastic waterflesjes waarvan bekend is dat ze in bepaalde omstandigheden giftige stoffen afgeven en het milieu belasten.

Yoniheaven zet zich in voor een plastic-vrije oceaan en aarde.

Materiaal: Het houten dopje is gemaakt van beukenhout en FSC gecertificeerd. Het binnendopje is gemaakt van hout Bio Massa, natuurlijke harsen en was, zetmeel, cellulose, natuurlijke oliën. De rubberband is gemaakt van rubber, verkregen uit rubberbomen.

Deze witte yoga broek heeft aan één zijde fijn hand beschilderde chakra's. Elk van de zeven chakra toont details in hun oorspronkelijke Sanskriet symbolen en kleuren. Deze yoga broek kan gewassen worden in de wasmachine en is erg duurzaam. 


Materiaal:
Katoen 95%
Lycra 5%

Hand geschilderde chakra's en Om symbool 

Deze levende blauwe/paarse lotus yoga broek is niet alleen trendy, maar ook zeer comfortabel. Met een extra stuk band die u kunt omslaan bij de heupen, creëert u indien gewenst een hoge taille. De zorgvuldig met de hand beschilderde lotus prints zijn ontworpen in drie maten. Prachtig van kleur. Indien u extra band bij de heupen omslaat komt er een prachtige lotus tevoorschijn aan de voorkant. De ongewone dubbelzijdige lotus op de knie zorgt voor een mooi gebalanceerd effect.


Materiaal:
Katoen 95%
Lycra 5%

hand beschilderd