Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Vrouwencirkels & individuele sessies

​Bij een Yoni-meditatie verbinden wij de hart-intelligentie met de Yoni-wijsheid, dat doen we d.m.v. lichte, fysieke oefeningen, dans en "Yoni-yoga" voordat wij tot rust komen en landen op het warme Yoni-kussen. We eindigen met een 'sharing-circle'. Je deelt wat jij wilt delen, niet meer en niet minder. Je wordt uitgenodigd ten alle tijden goed voor jezelf te zorgen.

Het is niet nodig om naakt op het kussen te zitten om  volledig van het effect te kunnen profiteren.

Individuele sessie met Anna kunnen op jouw verzoek op elk moment in goed geventileerde ruimtes plaats vinden. Samen zittend op het Yonikussen gaan de mystieke deuren open naar de verhalen, die in onze buik opgesloten zitten en verteld willen worden. Heling wordt ervaren doordat Anna vertrouwd is met diverse therapeutische methoden uit ACT en mindfulness-coaching . Jij krijgt als cliente alle tijd om aanwezig te zijn bij de pijn en vreugde, die in je onderbuik ervaren wil worden terwijl je het kussen ondersteunt bij het proces om vriendelijk en zacht te blijven en simpelweg te voelen.

In 2023 komen er weer publieke vrouwencirkels overal in het land.

Het is ook mogelijk om ons te boeken voor een bijzondere verjaardag. Reken op ca 25e per deelnemende vrouw excl reiskosten.

 


"The Divine Feminine is calling. She is calling the inner feminine power that resides within you. She is calling for sisters from all over the planet to reclaim a nurturing and intimate relationship with her. We want to wake up, be courageous and connect with the inner feelings that reside in the powerful women we are. It is time to break through our shame. It is time to move beyond our self-judgment, heal and enjoy.
The Yoni is the most sacred place of every woman and now is the perfect time to reclaim that."

 

Het kussen biedt ook jonge meisjes de mogelijkheid  om hun bekkenbodem te ontdekken als bron van vertrouwen en kracht. ​De onderbuik ​ervaar je gaandeweg weer ​als datgene, wat zij in ​haar oorsprong is, een bron van leven, creativiteit, vreugde en genot.

Na afloop bestaat er de mogelijkheid om het kussen te bestellen.

DSC01463.JPG
 
baby womb blessing.jpg
Zwevende bloemen

Baby/womb-blessing

Vier en verbind je...

Een zwangerschap is een moment van transitie, een overgang naar een nieuwe fase, een nieuwe rol. Een ritueel helpt je om je met je met de belangrijke vrouwen in je leven dieper te verbinden.

Wij bieden je een vrouwencirkel, die als een warm bad jou omarmt en omhult. Veilig, vertrouwd en op jouw behoeften afgestemd.

Neem ongeveer 2 1/2 u de tijd ervoor.

Kosten: 225 euro

qualitytime with yourself