top of page

bekkenbodem
verzachten
workshop

Deze keer een speciale editie voor zwangeren, pas bevallen mama’s en geboortewerkers!

Anna en Esma Lidrissi slaan de handen ineen.

Met behulp van meditatie, ademen en vrolijk lichaam‘s werk gericht op je veilig voelen en meer aanwezig worden in je bekkengebied gaan zij je helpen je dieper te verbinden met je bekkenbodem. Met je volle bewustzijn aanwezig zijn in je bekkenbodem is bevorderlijk voor een natuurlijke bevalling.

Anna heeft vele jaren als mindfulness trainer gewerkt, is nu kraamverzorgster en begeleid sjamanistische reizen. Lees meer over Anna hier. Esma Ldrissi is mede oprichter van @amstermam.nl, ervaren verloskundige, adem coach en integraal bekkentherapeut in opleiding.

De meditaties zullen plaatsvinden op het unieke meditatie kussen van Yoniheaven. Yoniheaven is sprankelend, warm omarmend en bevordert de zelfliefde en je vertrouwen in je lichaam. Voor meer info stuur mij een mail naar info@yoniheaven.nl
Dank je. We kijken uit naar de ontmoeting met jou.

Datum 9 juni om 15:00 u tot 17:30. Inloop: vanaf 14:40

Locatie: Laagte Kadijk 148 in Amsterdam. Kosten € 50.

Aanmelding noodzakelijk in verband met beperkt aantal deelnemers.

Meld je hier aan

flyer met Menou.jpg
AWARENESS
baby womb blessing.jpg
Zwevende bloemen

Baby/womb-blessing

Vier en verbind je...

Een zwangerschap is een moment van transitie, een overgang naar een nieuwe fase, een nieuwe rol. Een ritueel helpt je om je met je met de belangrijke vrouwen in je leven dieper te verbinden.

Wij bieden je een vrouwencirkel, die als een warm bad jou omarmt en omhult. Veilig, vertrouwd en op jouw behoeften afgestemd.

Neem ongeveer 2 1/2 u de tijd ervoor.

Kosten: 225 euro

qualitytime with yourself

COMMUNITY 
SUSTAINABILITY

Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Vrouwencirkels & individuele sessies

​Bij een vrouwencirkel met Yoni-meditatie verbinden wij de hart-intelligentie met de Yoni-wijsheid, dat doen we d.m.v. lichte, fysieke oefeningen, dans, gebed en "Yoni-yoga" voordat wij tot rust komen en landen op het warme Yoni-kussen. We eindigen met een 'sharing-circle' en zingen van mantra's. Je deelt wat jij wilt delen, niet meer en niet minder. Je wordt uitgenodigd ten alle tijden goed voor jezelf te zorgen.

Het is ook mogelijk om ons te boeken voor een babyblessing, bijzondere verjaardag met al je vriendinnen... Reken op ca 25e per deelnemende vrouw excl reiskosten.

Het kussen biedt ook jonge meisjes de mogelijkheid  om hun bekkenbodem te ontdekken als bron van vertrouwen en kracht. ​De onderbuik ​ervaar je gaandeweg weer ​als datgene, wat zij in ​haar oorsprong is, een bron van leven, creativiteit, vreugde en genot.

Na afloop bestaat er de mogelijkheid om het kussen te bestellen vaak met korting.

Het is niet nodig om naakt op het kussen te zitten om  volledig van het effect te kunnen profiteren.

Individuele sessies met Anna kunnen op jouw verzoek op elk moment plaats vinden. Samen zittend op het Yonikussen gaan de mystieke deuren open naar de verhalen, die in onze buik opgesloten zitten en verteld willen worden. Heling wordt ervaren doordat Anna vertrouwd is met diverse therapeutische methoden uit ACT, mindfulness-en trauma en shamanisme . Jij krijgt als cliënte alle tijd om aanwezig te zijn bij de pijn en vreugde, die in je onderbuik ervaren wil worden terwijl je het kussen ondersteunt bij het proces om vriendelijk en zacht te blijven en simpelweg te voelen. Hiermee wordt je zelfhelend vermogen versterkt.

DSC01463.JPG
bottom of page