top of page

meditatie
healing
workshop

We weten hoe goed meditatie voor ons is. Gek genoeg wordt onze onderbuik, de yoni, nagenoeg niet betrokken bij de meeste meditatie-technieken. Dit terwijl de „yoni“ een van de belangrijkste delen is van het vrouwelijk lichaam. Een deel waar wij leven kunnen ontvangen, waar wij kracht uit kunnen putten, genot maar ook een deel waarin trauma’s opgeslagen worden. Yoniheaven betrekt de Yoni bij elke meditatie. Wil je de helende ervaring van meditatie ervaren?

Het Tibetaans Boeddhisme is de basis en inspiratie voor alles wat Yoniheaven in de wereld zet. Lees hier meer over de achtergrond.
.

Het Yoniheaven- kussen heeft precies op de goeie plek ruimte voor een natuurlijke warmtebron, die wij vullen met hete kersenpitten.


Wat levert het je op?

de warmte helpt te focussen, je geest tot rust te brengen
de warmte geeft direct de weldaad van aarding;
de warmte helpt je om te verzachten, te genieten en thuis te komen in je eigen bekken;
de warmte stimuleert zachtjes 2 belangrijke meridianen, conceptievat en gouverneursvat.
(Het conceptievat oefent invloed uit op alle yin meridianen in het lichaam. Hij is erg belangrijk voor het voortplantingssysteem van zowel mannen als vrouwen, maar vooral bij de vrouw, omdat hij puberteit, menstruatie, vruchtbaarheid, conceptie, zwangerschap, geboorte en menopauze reguleert.
Via een punt ter hoogte van het hart is hij verbonden met de longmeridiaan.
Het gouverneursvat oefent invloed uit op alle yang meridianen in het      lichaam. Daarnaast voedt hij de wervelkolom en de hersenen.)


Waar de warmte is, gaat je bewustzijn naartoe. Waar je bewustzijn is vindt heling plaats.

De warmte is bevredigend voor je sensuele lichaam. Dit maakt je autonoom en laat je in verbinding blijven met je onderste chakra’s en sensualiteit los van het hebben van een partner;

De warmte versterkt je verbinding met je lichaam en met andere vrouwen. Je zelf-liefde groeit.
Het zitten op het kussen met  bewustzijn en in stilte zet je zelfhelend vermogen aan
. Jij kan jezelf helen. Altijd. Any moment. Anywhere.

Anna begeleidt zichzelf op de gitaar met haar mooie liedjes over de liefde voor de godin in ons om de workshop mee af te sluiten. De workshop bestaat uit dans, bekken-yoga, 'sharing' mediteren en zingen. Zie de foto hiernaast voor het effect van een workshop.
Boek hier je ticket voor 14 april in Nijmegen

Boek hier je ticket voor 10 mei in Zaandam (voor professionals, Yogadocenten, IPT-ers en doula's)Yoniheaven is sprankelend, warm omarmend en bevordert de zelfliefde en je vertrouwen in je lichaam. Wil je eerst meer weten? stuur mij een mail info@yoniheaven.nl

anna 1e yoniheavenworkshop close.jpg

verjaardag
als
ceremonie met je vriendinnen!

Je verjaardag vieren met alleen maar vriendinnen ...

...de vriendschap met de vrouwen in je leven verdiepen....

...lol hebben door een bijzondere ervaring te delen...

samen genieten, elkaar in het zonnetje zetten, hier en daar een dansje of een acro-yoga-oefening met elkaar doen, stilte proeven op het verwarmde kussen. Me-time.

En delen, wezenlijke dingen, de verhalen, die jullie tot heldin maken in je eigen leven. Samen zijn en dichter bij elkaar komen dan ooit tevoren. Dankbaar en diep bevredigend.

Live muziek. Anna op gitaar en ukulele... (incl. bijzondere verjaardagsliedjes)

Lijkt je dat wat? kosten (afhankelijk van je wensen maar ca 343,-)

excl. reiskosten

DSC02482.JPG
AWARENESS
baby womb blessing.jpg
Zwevende bloemen

Baby/womb-blessing

Vier en verbind je...

Een zwangerschap is een moment van transitie, een overgang naar een nieuwe fase, een nieuwe rol. Een ritueel helpt je om je met je met de belangrijke vrouwen in je leven dieper te verbinden. Te weten dat ze er zullen zijn geeft een bedding voor de bevalling...

Wij bieden je een vrouwencirkel, die als een warm bad jou omarmt en omhult. Veilig, vertrouwd en op jouw behoeften afgestemd.

Neem ongeveer 2 1/2 u de tijd ervoor.

Kosten: 299 euro

qualitytime with yourself

COMMUNITY 
SUSTAINABILITY

Meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!

Vrouwencirkels & individuele sessies

​Bij een vrouwencirkel met Yoni-meditatie verbinden wij de hart-intelligentie met de Yoni-wijsheid, dat doen we d.m.v. lichte, fysieke oefeningen, dans, gebed en "Yoni-yoga" voordat wij tot rust komen en landen op het warme Yoni-kussen. We eindigen met een 'sharing-circle' en zingen van mantra's. Je deelt wat jij wilt delen, niet meer en niet minder. Je wordt uitgenodigd ten alle tijden goed voor jezelf te zorgen.

Het is ook mogelijk om ons te boeken voor een babyblessing, bijzondere verjaardag met al je vriendinnen... Reken op ca 25e per deelnemende vrouw excl reiskosten.

Het kussen biedt ook jonge meisjes de mogelijkheid  om hun bekkenbodem te ontdekken als bron van vertrouwen en kracht. ​De onderbuik ​ervaar je gaandeweg weer ​als datgene, wat zij in ​haar oorsprong is, een bron van leven, creativiteit, vreugde en genot.

Na afloop bestaat er de mogelijkheid om het kussen te bestellen vaak met korting.

Het is niet nodig om naakt op het kussen te zitten om  volledig van het effect te kunnen profiteren.

Individuele sessies met Anna kunnen op jouw verzoek op elk moment plaats vinden. Samen zittend op het Yonikussen gaan de mystieke deuren open naar de verhalen, die in onze buik opgesloten zitten en verteld willen worden. Heling wordt ervaren doordat Anna vertrouwd is met diverse therapeutische methoden uit ACT, mindfulness-en trauma en shamanisme . Jij krijgt als cliënte alle tijd om aanwezig te zijn bij de pijn en vreugde, die in je onderbuik ervaren wil worden terwijl je het kussen ondersteunt bij het proces om vriendelijk en zacht te blijven en simpelweg te voelen. Hiermee wordt je zelfhelend vermogen versterkt.

DSC01463.JPG
bottom of page