Yoni-meditatie-cirkels:

 

maandag 25 november om 19:30 bij Gerrie Noten/ Terran in Hapert

dinsdag 26 november om 19:30 in Amsterdam, adres wordt verstuurd bij aanmelding;

vrijdag 20 december om 14:30 in De Zonnewijzer, Prins Bernhardstraat 9, 5151 VA Drunen;

donderdag 23 januari om 19:30u in Amsterdam, adres wordt verstuurd bij aanmelding;

vrijdag 24 januari om 19:30 in Zaandam, adres wordt verstuurd bij aanmelding

woensdag 29 januari om 19:30 in Amsterdam bij Zen aan de Amstel, speciaal voor vroedvrouwen! Nieuwe Amstelstraat 57

 

prijs deelname: 17,50,-

aanmelding is noodzakelijk.

Stuur een email naar anna apenstaart do-mind.nl. dank je!

 


"The Divine Feminine is calling. She is calling the inner feminine power that resides within you. She is calling for sisters from all over the planet to reclaim a nurturing and intimate relationship with her. We need to wake up, be courageous and connect with the inner feelings that reside in the powerful women we are. It is time to break through our shame. It is time to move beyond our self-judgment and heal.
The Yoni is the most sacred place of every woman."

​Bij een Yoni-meditatie-cirkel verbinden wij de heart-intelligentie met de Yoni-wijsheid, dat doen we d.m.v. lichte, fysieke oefeningen, dans en "Yoni-yoga" voordat wij tot rust komen en landen op het warme Yoni-kussen. We eindigen met een 'sharing-circle'. Je deelt wat jij wilt delen, niet meer en niet minder. Je wordt uitgenodigd ten alle tijden goed voor jezelf te zorgen.

Het is niet nodig om naakt op het kussen te zitten om toch volledig van het effect te kunnen profiteren. Het zal daarom ook jonge meisjes de mogelijkheid kunnen bieden om hun bekkenbodem te ontdekken als bron van vertrouwen en kracht. Dus, neem je dochter mee! ​De onderbuik ​ervaar je gaandeweg weer ​als datgene, wat zij in ​haar oorsprong is, een bron van leven, creativiteit, vreugde en genot.

Na afloop bestaat er de mogelijkheid om het kussen te bestellen. Door het kussen nu al te bestellen help je het kussen de wereld in.

Ik nodig elke vrouw uit een vrouwen-cirkel bij zich thuis te organiseren en mij erbij uit te nodigen om jezelf en je vriendinnen de ervaring van het Yoni-kussen te gunnen. Elke vrouw, die een vrouwengroep organiseert ontvangt 50% korting op de aanschaf van haar Yoni-kussen!

Reactie plaatsen

Reacties

Tineke
2 maanden geleden

‘De yoni heaven is fantastisch. Ik gun het iedere vrouw om te ervaren hoe het is om warm te mediteren. Ik vind het revolutionair! Let’s melt our yoni’s down into mother earth!’

Tineke, Amsterdam